COOP DET NYA BOLAGET? Ett fenomen passande till nyår.



Något jag och min syster ofta diskuterar är dagens alkoholförtäring i samband med att det vankas fest. Mängder av alkohol står högst prioriterat för en lyckad kväll. Alkoholen bokstavligen hinkas och är det viktigaste för samhörigheten på festen. Här kommer poängen. Hur skulle det se ut om vi varje fredag gick till COOP istället för den omtalade glasbanken och bunkrade upp med 10-tal colaburkar inför helgens bravader? Hur vore det om man kom till festen med den nyköpta läsken, spelade cola-spel för att se vem som är vassast på att klunka cola och hetsade varandra till att ständigt dricka mer. Hur gott vore det inte att shotta cola istället för jäger? Samma färg, olika effekt. 


Att glida in på festen med fullproppad bolagspåse och mötas av godkännande blickar. När innehållet väl tas fram och man kan skönja colaburkar istället för öl bemöts man troligtvis av undrande blickar och snabbt därpå droppas frågan;
 – ska inte du dricka ikväll?
 – Jo, det är precis det jag ska. Har köpt massvis av cola. Som du kan se är det givetvis äkta vara. Dyrast på marknaden och ingen budget-variant.


Get the point?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0