Ja, stekare finns det gott om och majoriteten av dem tillhör det manliga könet... Men tjejerna då?

Vad är egentligen värst… att leva ett liv som wannabe rich eller att ständigt leva i ett champagneregn utan att själv investera i en enda droppe? Att ta del av andras tillgångar, men att inte bry sig alls om personerna i fråga. Att tycka om någon för vad den har, istället för att värdesätta personen för den, den egentligen är.

 

Du väljer istället att fiska p.g.a. egen vinning, men skulle aldrig ge något i gengäld. Inte en endaste krona. Du har valt att leva egocentriskt och offrar gärna en vän om så behövs. Allt för att göra sig av med potentiell konkurrens. Det verkar vara rätt enkelt att sätta ett pris på sig själv, och då även att sälja sig billigt för att få delta vid gräddans topp-klassade evenemang. Har man inte utseendemässigt vad som krävs, så får man se till att börja agera, eller förlåt, jag menade madrassera. Trots detta är du för en annan inget mer än bara slit och släng - en gång använd och förevigt förbrukad.

 

Jag förmodar att majoriteten inte är obotligt törstiga eller ständigt känner sexuellfrustration, utan jag tippar på att det finns en helt annan agenda. Det måste vara bekräftelse som står på menyn. Ingenting är härligt, ärligt eller givande, utan endast smutsigt och opassligt tänkt. Du vill känna sig större än den du är just nu. Sorgligt nog återvänder du ständigt eftersom du vill ha mer, men du känner dig aldrig tillräckligt stor eller nöjd.

 

Mycket investerat, men ingenting vunnet. Allt du gav bort är för alltid försvunnet.

Vad vet jag, men vore det inte dags att se sig omkring här i världen, och ägna sig åt sådant som får dig att må bra? Vad är för dig betydelsefullt och viktigt här i livet? Kanske är det något värt att tänka på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0